In the mid-2000’s, Glastonbury High School underwent significant renovations. Much of these were focused on the school itself but they also included moving tennis courts and the town’s bus yard in order to build a new parking lot for students and connect the football field parking lot to the rest of the school’s lots.

The town’s animal control building was located on the fringe of campus with an access road from the bus yard through the school’s athletic fields. With the shuffle of roads and lots, the animal control access road was diverted through the football lot, as the old road was cut off by the new tennis courts and sidewalks.

Now, the old access roads sits abandoned next to the school’s varsity soccer field and a practice field. The powerlines for animal control were not moved and still sit next to the old road.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s